Българската компютърна компания JAR Computers стартира своя . От компанията ще

...
Българската компютърна компания JAR Computers стартира своя . От компанията ще
Коментари Харесай

JAR Computers стартира своя Зелена програма и ще подарява дръвчета на клиентите

Българската компютърна компания JAR Computers започва своя . От компанията ще дават гратис многогодишно дръвче за засаждане като подарък към всички онлайн поръчки на стойност над 300 лв.. От тази опция може да се възползва всеки клиент, който означи в отметка към поръчката единодушието си да получи фиданката.

„ В нашия екип възприемаме изменението на климата като извънредно сериозен проблем и сме уверени, че всеки от нас може да способства за неговото решение – на равнище държавно ръководство, частен бизнес и обособена персона. Затова желаеме да предизвикваме нашите клиенти да вземат участие по-активно в този развой. А в добавка засаждането на дръвче носи и персонално задоволство, което мъчно може да се съпостави с нещо друго ” – показва Рашко Костов, шеф на фирма .
-->
От компанията акцентират също, че засаждането на дървета има голям брой позитивни резултати върху околната среда, в това число възстановяване качеството на въздуха, понижаване на ерозията, задържане на вода в почвата, контролиране на температурата и опазване на био-разнообразието. Зелените пространства оказват помощ за понижаване на шума и напрежението и могат да бъдат прелестни места за отдих и релаксация, което основава по-приятна и здравословна среда за работа и живот.

Компютърната компания от години влага в системи за електронни документи без хартиено копие, както и в енергоефективни сертифицирани потребители в офисите си. Тя постанова в политиката си и разделното депониране на рециклируеми материали. Новата акция за засаждане на дървета е следващата стъпка от дълготрайната политика на сдружението за развиване на ESG (екология, обществени действия и корпоративно управление).

JAR Computers е измежду основните вносители на висококачествени ИТ артикули от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, разработка и продажба на прибавен програмен продукт, предлага цялостни решения в региона на ИТ оборудването, създаване на мрежова инфраструктура, връзки, системи за видеонаблюдение; осведомителни системи, климатизация, сервиз и поддръжка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР